Helpper geeft je uitleg over het platform op de Kangoeroebeurs

Dit evenement is afgelopen. Bedankt voor jullie massale aanwezigheid. Het was weer een geweldige editie. Hopelijk tot volgend jaar!

Bekijk hier onze video met leuke sfeerbeelden van de Kangoeroebeurs:

HubSpot Video

Bezoek ons op de Kangoeroebeurs

Ook dit jaar zijn we met Helpper aanwezig op de Kangoeroebeurs. Bezoek onze infostand en ontdek hoe je dankzij Helpper de nodige ondersteuning vindt voor je kind en jezelf. Je krijgt bovendien een leuke gadget cadeau. Tot dan!

Wat is de Kangoeroebeurs?

De Kangoeroebeurs is de grootste zorgbeurs voor baby’s, kinderen en jongeren met een beperking en hun netwerk. Een beurs waar ontdekken en uitproberen, informeren en inspireren centraal staan.

Tijdens deze 15de editie is het aanbod van de beurs verdeeld in vier thema’s:

  • zorg & informatie
  • spel & leren
  • vrije tijd & vakantie
  • hulpmiddelen & aanpassingen

Voor de kleintjes wordt er animatie en randactiviteiten voorzien, de ouders kunnen voor een gezellige babbel en een hapje terecht in de cafetaria. Het ideale recept voor een leuke, educatieve dag met je kind(eren).

Bekijk hier het volledige programma.

 

Een kort overzicht

Waar vind je Helpper? 

Je vindt onze stand links in de hoek, op nummer 22. Niet omdat we gestraft zijn. 😉 Vanuit dit unieke plekje zien we jullie van ver aankomen en kunnen we jullie met open armen ontvangen! Kom ons zeker een bezoekje brengen en krijg een leuke gadget cadeau!